Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 juni 2016, 15:25

Fietser ernstig gewond na aanrijding met andere fietser

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:16 uur

HUIZEN – Een 54-jarige fietser uit Huizen heeft woensdagmiddag ernstig hoofdletsel opgelopen bij een aanrijding met een 13-jarige meisje uit Huizen, eveneens op de fiets. De aanrijding vond plaats omstreeks 17.00 uur op de Nieuwe Blaricummerweg.

Het meisje kwam uit de richting van de Sijsjesberglaan en reed in de richting van de Ericaweg. Toen ze linksaf wilde slaan en de weg wilde oversteken, werd ze onverwacht aangereden en zag de andere fietser vallen. Waar de man vandaan kwam, kon ze niet vertellen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Het meisje was erg geschrokken maar bleef ongedeerd.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding, maar heeft nog geen getuigen gesproken. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.