Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 juni 2016, 16:12

Conductrice krijgt ei op haar hoofd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:16 uur

BUSSUM – Op dinsdag 31 mei deed een NS-medewerkster aangifte, nadat een man een ei kapot had geslagen op haar hoofd. De politie heeft de verdachte aangehouden.

Rond 17.10 uur kwam een melding van een conductrice die een ei op haar hoofd had gekregen. De vrouw vertelde aan agenten dat zij aan het werk was bij station Bussum-Zuid, toen een man naar haar toe kwam die om informatie vroeg. Nadat zij hem van een antwoord had voorzien, sloeg de man ineens een ei kapot op haar achterhoofd en liep vervolgens weg. De geschrokken vrouw belde direct de politie. Een getuige herkende de man en kon de agenten van informatie voorzien, waarna de politie een onderzoek instelde. Op donderdag 2 juni kwam de verdachte zich melden op het politiebureau. De 18-jarige man uit Bussum werd aangehouden en verhoord. Hij heeft een dagvaarding gekregen en zal zich op een later moment moeten verantwoorden bij een rechter.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.