Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 mei 2016, 16:13

Woninginbrekers aangehouden op de Schoutenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:16 uur

HILVERSUM – De politie heeft in de nacht van zondag 29 op maandag 30 mei twee woninginbrekers aan de Schoutenstraat aangehouden.

Afgelopen nacht kreeg de politie rond 02.40 uur een melding van een verdachte situatie aan de Schoutenstraat. Toen agenten op onderzoek uitgingen, zagen zij dat twee personen zich ophielden in een steegje, een van hen droeg een muts. Agenten controleren de mannen en het bleek dat zij verschillende inbrekerswerktuigen bij zich hadden. Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het gaat om twee 45-jarige mannen uit Amsterdam.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.