Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 24 mei 2016, 16:08

Vanavond in Opsporing Verzocht; moord op Ronald Bakker

Laatst bijgewerkt: zondag 11:16 uur

HUIZEN – Dinsdagavond 24 mei besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan de moord op Ronald Bakker uit Huizen.

Op woensdagavond 9 september 2015 werd de 59-jarige Ronald Bakker op de Rendier in Huizen vermoord. Bakker werkte voor de Spyshop in Nieuwegein. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden: de vermoedelijke schutter en de man die het slachtoffer vanuit de Spyshop naar huis achtervolgde.

De schutter, een motorrijder, is na de liquidatie, met hoge snelheid geflitst op de A27. We tonen deze foto in de uitzending. Belangrijkste vragen: Wie heeft er meer informatie over de motorfiets in combinatie met de bestuurder? Wie legt er een link tussen het signalement van de schutter en de bewuste motorfiets? En wie weet er meer over het motief van de moord?

Kijk vanavond Opsporing Verzocht, NPO1 20.30 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.