Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 mei 2016, 16:15

Man doet greep uit kassa van supermarkt aan de Landstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 11:16 uur

BUSSUM – Dinsdagochtend 10 mei deed een man een greep uit de kassa van een supermarkt aan de Landstraat.

Rond 10.00 uur viel een medewerker op hoe een man al bellend in de winkel heen en weer liep. De man deed plotseling een greep uit één van de kassa’s en ging ervandoor. Buiten stapte hij in een auto, een donkere Kia Sorento met het kenteken 13-KLH-2 en reed weg in de richting van de Huizerweg. Agenten zochten in de omgeving, maar troffen de auto niet aan. De auto bleek in de nacht van 4 op mei 5 gestolen te zijn vanaf de Isaac Da Costalaan.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. De man heeft een lichtgetinte huidskleur, is ongeveer 30 jaar oud en was ongeschoren. Hij droeg een zwart of donkerblauw trainingspak en had een petje op.

Getuigen die meer informatie hebben over de dader en/of de Kia met kenteken 13-KLH-2 hebben zien rijden, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Huizen via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.