Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 mei 2016, 14:59

Inbrekers bedrijventerrein aan de Haven op heterdaad betrapt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:16 uur

HILVESUM – In de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 mei werden vier mannen aangehouden die aan het inbreken waren bij een bedrijfspand.

Rond 00.10 uur kwam een melding van een inbraak bij een bedrijventerrein aan de Haven. Volgens de alerte melder was een aantal personen aan het inbreken bij een bedrijf. Agenten gingen erheen en troffen drie inbrekers aan. De mannen, van 18, 21 en 22 jaar uit Almere en Lelystad, werden direct aangehouden. De agenten zetten vervolgens de omgeving af, omdat er mogelijk nog andere verdachten in de buurt waren. Met behulp van een speurhond werd er gezocht naar mogelijke mededaders. Tijdens het zoeken kwam er een melding binnen van een persoon die zich schuil zou houden achter een container op de Koningsstraat. Na een korte achtervolging te voet kon ook deze verdachte, een 31-jarige man uit Lelystad, worden aangehouden op de Oosterstraat. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.