Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 14 april 2016, 16:25

Automatische vuurwapens in onderzoek moord Ronald Bakker

Laatst bijgewerkt: zondag 11:16 uur

HUIZEN – De recherche heeft dinsdag 12 april bij doorzoekingen in verband met de moord op Ronald Bakker wapens, waaronder automatische vuurwapens, in beslag genomen.

In het onderzoek naar de moord op Ronald Bakker heeft de recherche op dinsdag 12 april een aantal doorzoekingen verricht op verschillende locaties in de omgeving van Utrecht. Bij een van de locaties zijn wapens, waaronder enkele automatische vuurwapens, en munitie gevonden. Op dezelfde locatie zijn er verder nog verdovende middelen, twee gestolen voertuigen, een peilbaken en een grote hoeveelheid contant geld in beslag genomen. De recherche onderzoekt of deze goederen in verband kunnen worden gebracht met het de moord op Ronald Bakker.

Verdachte
De 33-jarige verdachte uit Nieuwegein zit nog steeds vast op verdenking van het doodschieten van Ronald Bakker. Donderdag 14 april zal hij worden voorgeleid bij de rechter-commissaris. Het onderzoek is nog in volle gang.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.