Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 maart 2016, 15:51

Bewoners Laapersweg sluiten inbreker op in de garage

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:15 uur

HILVERSUM – Een 45-jarige man uit ‘s-Hertogenbosch is in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 maart rond 01.15 uur aangehouden. Hij had even daarvoor ingebroken in een woning op de Laapersweg.

Direct na de melding gingen agenten met spoed naar de bewoners die inbraakgeluiden hadden gehoord bij hun achterdeur. Ter plaatse bleek dat er een fiets was gestolen. Agenten troffen in de omgeving verder een tas aan met persoonlijke bezittingen van vermoedelijk de inbreker. Plotseling hoorden ze een harde gil uit de woning komen. De verdachte bleek zich te hebben verscholen in de woning en werd betrapt door de bewoners. Hij vluchtte weg de garage in, waarna de bewoners snel de deur achter hem op slot deden. De inbreker kon geen kant op en werd direct ingerekend door de agenten. Recherche heeft de zaak in onderzoek, de verdachte zit nog vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.