Redactie 112 0 reactie(s) vr 25 maart 2016, 15:23

Bewoonster Frans van Mierislaan geslagen door inbrekers

Laatste update: 22 aug 2021 11:15 uur

HILVERSUM – Op de Frans van Mierislaan is een bewoonster door twee inbrekers geslagen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en vraagt om tips.

Het gebeurt in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 maart 2016. De vrouw betrapt de twee mannen omstreeks 02.45 uur in haar woning. Ze is geschrokken en begint op hulp te gillen. Dan slaan de inbrekers haar en vluchten vervolgens weg. De vrouw is niet gewond en er is vermoedelijk niets gestolen. De gewaarschuwde politie zoekt in de omgeving, maar de verdachten zijn spoorloos.

Signalement

  • twee mannen
  • lengte ongeveer 1,75 meter tot 1,80 meter
  • droegen donkere jassen
  • hadden capuchons over het hoofd
  • spraken accentloos Nederlands.

Vragen
Heeft u in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 maart op de Frans van Mierislaan of in de omgeving daarvan iets gezien dat misschien iets met deze inbraak te maken heeft?
Heeft u in de periode vóór vrijdag 11 maart op de Frans van Mierislaan of in de omgeving daarvan een verdachte situatie gezien die misschien iets met deze inbraak te maken heeft?
Weet u misschien wie de verdachten zijn of heeft u andere informatie die de politie misschien kan helpen de verdachten op te sporen?
Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons