Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 maart 2016, 15:38

Twee jongens beroofd in het park van Laapersveld

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HILVERSUM – Een 20-jarige man uit Egmond werd dinsdagmiddag 15 maart in het park van Laapersveld beroofd van een luidspreker. Maandag 21 maart werd een 17-jarige jongen ook in het park van zijn telefoon beroofd. De recherche zoekt getuigen.

Dinsdag 15 maart zat het slachtoffer uit Egmond rond 13.00 uur met twee vrienden op een bankje toen drie jongens kwamen aanfietsen. Ze vroegen om een sigaret, waarna één van de jongens plotseling iets uit zijn tas haalde en met dit voorwerp een beweging maakte naar de Egmonder. De man schrok daarvan omdat hij dacht dat het mogelijk een stroomstootwapen was, waarna zijn belager een luidspreker kon pakken. De jongens fietsten weg richting het station.

Een 17-jarige jongen uit Muiden zat maandag 21 maart rond 13.00 uur op een bankje met een vriend. Er kwamen twee jongens achter hun staan en die vroegen om een sigaret. Kort daarna pakte een van de jongens een stroomstootwapen en dreigde deze te gebruiken. De jongen uit Muiden gaf vervolgens zijn telefoon en de twee daders gingen er vandoor.

Signalement van het incident op 15 maart
Het gaat om drie jongens van circa 17 à 18 jaar, twee hebben een blanke huidskleur en één heeft een licht getinte huidskleur. De jongend die dreigde met het voorwerp heeft een blanke huidskleur, is circa 1.80 meter lang. Hij droeg een korte groene jas met een gele streep en een zwart petje. De licht getinte man droeg en blauwe korte jas en een lichte spijkerbroek. Hij heeft kort donker haar en is eveneens circa 1.80 meter lang. Van de derde jongen is geen nader signalement bekend.

Signalement van het incident op 21 maart
Twee jongens rond 17 à 18 jaar. Een blanke jongen van ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft blond haar, droeg een zware pet, een zwarte jas tot aan de heup en een zwarte broek met daaronder gympen. De andere jongen is ongeveer 16 a 17 jaar oud, rond 1.70 meter lang en heeft een licht getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte jas tot aan de heup met een capuchon, een zwarte broek en zwarte gympen.

Getuigen gezocht
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Bent u getuige geweest van de beroving? Heeft u informatie over de daders? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Belt u dan met de recherche in Hilversum via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via 0800-7000 of via M-online.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.