Logo 112Hilversum

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 09 maart 2016, 22:24

MBO studenten helpen bij grote horeca-veiligheidsoefening

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HILVERSUM – Woensdagavond 9 maart werd er in Hilversum door de gemeente, horeca in en politie een grote horeca-veiligheidsoefening gehouden op de Groest in Hilversum.

Politieagenten met en zonder honden, politie te fiets, horeca-portiers, gemeentelijke boa’s, toezichthouders en cameratoezicht deden mee aan de oefening in het kader van samenwerking. De oefening vond plaats bij en in verschillende horecagelegenheden. Tijdens de oefeningen worden verschillende situaties geoefend die zich in de praktijk tijdens het uitgaan voor kunnen doen. Dit om bij echte calamiteiten of opstootjes zo goed en veilig mogelijk op te kunnen treden in samenwerking met verschillende mensen. Langs de wegen waar de oefeningen gehouden werden stonden grote waarschuwingsborden om rare blikken bij omstanders te voorkomen.

Ongeveer 70 MBO studenten vormden samen met professionals het uitgaanspubliek. Ongeveer 50 studenten van MBO College Zuidoost en ongeveer 20 van MBO College Hilversum deden hier aan mee. Voor zo ver nu bekend lijkt de oefening een groot succes te zijn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.