Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 28 februari 2016, 15:06

Inbraak in bouwwinkel aan de Nieuwe Havenweg

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HILVERSUM – In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 februari werd er ingebroken in een bouwwinkel aan de Nieuwe Havenweg. De politie zoekt getuigen.

Zaterdagochtend vroeg merkte een medewerker dat er was ingebroken. De daders hadden het hekwerk doorgeknipt en hebben vervolgens een gat in de muur van de winkel gemaakt. Hierdoor gingen ze de winkel in en namen een grote hoeveelheid aan gereedschap, ladders en andere goederen mee.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De inbraak vond plaats tussen vrijdag 26 februari 17.45 uur en zaterdag 28 februari 07.45 uur. Gezien de hoeveelheid goederen die meegenomen zijn, is er waarschijnlijk gebruik gemaakt van een voertuig om het te vervoeren. Heeft u iets verdachts gezien aan de Nieuwe Havenweg bij de bouwinkel? Of heeft u meer informatie over de daders? Belt u dan met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.