Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 februari 2016, 17:30

Politie en Harm Alarm tegen woninginbraken in Hilversum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HILVERSUM – Woensdagmiddag 24 februari werd er door de politie samen met “Harm Alarm” voorlichting gegeven in het kader van het project “Gooi Vecht tegen woninginbraken”. De voorlichting werd gegeven bij winkelcentrum Seinhorst in Hilversum.

De politie gaf advies en allerlei tips over het voorkomen van woninginbraken. De komende periode vinden de actiedagen “Gooi Vecht tegen woninginbraken” plaats. Daarom kwam “Harm Alarm”, het pratende alarm uit een overheidscampagne tegen woninginbraken, naar Hilversum. Harm Alarm trok veel aandacht bij kinderen. Ook konden ze met Harm op de foto en kregen ze van de politie een sticker, pen en een mini Harm Alarm lampje.

Hiernaast worden tijdens de actiedagen onder andere verkeerscontroles gehouden en worden bewoners mondeling en met flyers gewaarschuwd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.