Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 februari 2016, 16:36

Hilversummer opgepakt voor autobrand Koningshof

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HILVERSUM – Zondag 21 februari hield de recherche een 31-jarige man uit Hilversum aan. Hij wordt verdacht van het in het brand steken van een auto aan de Koningshof van 18 december 2015.

Die vrijdagochtend vroeg kreeg de politie een melding van een autobrand. De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand te blussen. Helaas kon niet voorkomen worden dat meerdere auto’s beschadigd raakten door de brand.

Onderzoek
De recherche startte direct een onderzoek. Zo werd er sporen- en buurtonderzoek gedaan en werd er met getuigen gesproken. De 31-jarige Hilversummer kwam daarbij in beeld als verdachte.

In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 februari kregen agenten rond 04.00 uur een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Leeuwerikstraat. In de tuin zagen ze een brommer staan waarbij een kapot slot lag en de voorzijde van de brommer lag open. Twee aanwezige mannen, onder wie de 31-jarige Hilversummer, werden aangehouden op verdenking van heling. De Hilversummer werd tevens aangehouden voor brandstichting. Hij zit vast en wordt woensdag 24 februari voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.