Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 februari 2016, 16:12

Nepagent belt aan bij woningen aan de Admiraal de Ruyterlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:15 uur

HILVERSUM – De recherche in Hilversum is op zoek naar mensen die informatie hebben over twee (poging) babbeltrucs op zaterdag 20 februari tussen 17.15 en 18.45 uur bij twee woningen aan de Admiraal de Ruyterlaan.

Bij een 86-jarige vrouw werd zaterdag omstreeks 17:15 uur aangebeld door een man die er uit zag en zich voor deed als politieagent. Hij gaf aan dat haar overburen haar in de gaten hielden. Voor ze het wist, had de man zichzelf binnengelaten en wilde vervolgens weten of ze geld in huis had. Ze vertelde dat niet te hebben waarop de man nog even rond keek en vertrok.

Rond 18:30 uur werd er bij een 87-jarige vrouw op de Admiraal de Ruyterlaan aangebeld. Ook hier stond een man voor de deur die zich voorstelde als politieagent. Hij wilde in het kader van een buurtonderzoek naar een diefstal zeker weten dat eventuele sieraden veilig waren. De vrouw verzamelde haar sieraden. Voor ze het wist was de man, met de sieraden, weer uit haar woning verdwenen.

Tips? Bel de politie!
Het betreft een man tussen de 30 en 40 jaar oud met een gezet postuur. Mogelijk had de man een stomparm. Hij was gekleed in een wit overhemd en een donkerkleurige broek, wat veel leek op het (oude) politie-uniform. Hij sprak accentloos Nederlands.

Heeft u deze man zaterdag gezien in de omgeving van de Admiraal de Ruyterlaan, of is hij wellicht ook bij u aan de deur geweest? Bel dan de recherche van Hilversum via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.