Redactie lokaal 0 reactie(s) vr 19 februari 2016, 15:31

Vrouw gewond bij uit elkaar halen vechtende honden

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HILVERSUM – Op dinsdagavond 16 februari 2016 tussen 18.15-18.30 uur vond een bijtincident plaats op/nabij de dagcamping aan de Larenseweg in Hilversum.

Een vrouw liep daar met haar hond en bij het teruglopen naar haar auto kwam ze een man tegen die drie honden aan het uitlaten was.

De man had een grotere hond aan de lijn en twee kleinere honden die losliepen. De twee loslopende honden kregen een conflict met de hond van de mevrouw. Zij sprong er vervolgens tussen om de vechtende honden uit elkaar te halen. Daarbij raakte ze gewond aan haar been en hand.

Door de hectiek van het incident heeft er tussen de twee hondeneigenaren geen uitwisseling van persoonsgegevens plaatsgevonden. De vrouw deed melding van het incident bij de politie.

Het verzoek is of de eigenaar van de drie honden zich wil melden bij politie Hilversum. (Vragen naar L. van der Zeeuw van Dierenwelzijn).

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.