Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 14 februari 2016, 16:37

Bejaard echtpaar slachtoffer van babbeltruc

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HUIZEN – Zaterdagmiddag 13 februari werd een bejaard echtpaar slachtoffer van een babbeltruc in hun woning aan de Westkade. De politie zoekt getuigen.

Rond 12.30 uur belde een onbekende vrouw aan bij de woning. De man deed open en de onbekeden vrouw liep langs hem heen naar binnen de woonkamer in. Ze begon een verhaal te vertellen dat ze net nieuw was in het wooncomplex en stelde het echtpaar allerlei vragen. Even later moest ze ineens weg en verliet de woning. De vrouw des huizes vertrouwde het niet en zag dat de ‘ nieuwe buurvrouw’ buiten werd opgewacht door een man. Het slachtoffer controleerde haar woning en kwam erachter dat er geld verdwenen was.

Uw tip
De verdachte is ongeveer 30 jaar oud met een blanke huidskleur en een mager postuur. Ze heeft blond haar tot over de oren en er zaten zwarten strengen door het haar. De man die haar opwachtte heeft een blanke huidskleur, een gezet postuur en had een bril op.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze babbeltruc, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Huizen via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.