Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 11 februari 2016, 15:54

Diefstal uit woning 92-jarige man door babbeltruc

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:15 uur

HUIZEN – Op woensdagochtend 10 februari wist een onbekende vrouw met een smoes de woning van een oudere man aan de Burgemeester Fonteinlaan binnen te komen. Na haar ‘bezoek’ bleek dat er een aantal bezittingen waren weggenomen.

De 92-jarige bewoner liet de onbekende vrouw rond 11.30 uur binnen, nadat zij had verteld dat ze de schoondochter van de bovenbuurvrouw was. Zij wist de bewoner zodanig af te leiden dat hij niet heeft opgemerkt, dat er een tweede persoon de woning wist binnen te dringen. Later bleek het tweetal onder andere sieraden te hebben weggenomen.

Signalement
De vrouw was vermoedelijk tussen de 30 – 35 jaar oud en had donker/zwart haar.

Waarschuwing
De politie waarschuwt met nadruk voor deze vorm van criminaliteit. Veel mensen denken dat dit hen niet zal overkomen, maar iedereen loopt kans om slachtoffer te worden van een babbeltruc. Laat nooit onbekende bezoekers uw huis binnen en sluit uw deur als u iets voor deze bezoeker moet pakken. Als u het niet vertrouwt, bel dan direct de politie op 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.