Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 februari 2016, 16:07

Koninklijke onderscheiding voor Piet van der Zwaan uit Blaricum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

BLARICUM – Piet van der Zwaan begon pas laat als brandweerman, namelijk toen hij veertig was. Nu na 20 jaar houdt hij het voor gezien bij de brandweer en kreeg naast zijn brandweerkruisje voor 20 jaar in dienst ook de koninklijke onderscheiding opgespeld.

Onderscheiding
Lambert Borsen en Lambert de Vos kregen ook een onderscheiding als vrijwilligers bij de brandweer. Zij zijn 30 jaar in dienst. Cees van den Brink en Loe van der Borgh kregen hun onderscheiding voor 12,5 jaar als vrijwillige brandweerman.

Tijdens de officiële middag werden ook de certificaten en diploma’s uitgereikt die de brandweervrijwilligers hebben behaald. Veel van hen kregen ook het certificaat veiligheidsfunctionaris rietteam.

Tijdens de bijeenkomst liet postcommandant Hans van Riet weten dat het korps in 2015 161 meldingen kreeg te verwerken. Hiervan waren er 39 buiten Blaricum, maar wel in de regio, om bijstand te verlenen.

Vrijwillige brandweerman Piet van der Zwaan is koninklijk onderscheiden door burgemeester Joan de Zwart-Bloch. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse officiële bijeenkomst van de brandweer in Blaricum.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.