Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 februari 2016, 16:41

Politie houdt lijnbus staande na melding vechtpartij

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

BLARICUM – Dinsdagmiddag 9 februari werd omstreeks 15:00 uur een lijnbus staande gehouden door de politie bij de halte Tergooi Ziekenhuis in Blaricum.

De politie kreeg de melding vechtpartij en kwam daardoor met veel auto’s ter plaatse waaronder een hondenauto. Twee jongens bleken in bus 107 Hilversum via Mediapark een behoorlijke troep gemaakt te hebben. Er lagen allemaal krantensnippers verspreidt over de grond. Hierop werden de jongens aangesproken en reageerde nogal baldadig en agressief. Volgens de politie zou er zelfs een handgemeen zijn geweest. In hoeverre dit gebeurd is, is onduidelijk. De twee jongens probeerde hierna in bus 320 Hilversum via Huizen te stappen maar de buschauffeur hield de jongens tegen en liet ze niet plaatsnemen in de bus. 

De twee jongens zijn aangesproken door de politie en hebben een proces verbaal gekregen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.