Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 januari 2016, 17:25

Woningen ontruimd bij scooterbrand in de Schapenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:15 uur

HILVERSUM – In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 januari heeft een brand gewoed in de Schapenstraat. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. Omliggende woningen zijn ontruimd. Er zijn geen gewonden gevallen.

Op zaterdag 30 januari kwan rond 23.05 uur een melding van een scooterbrand in de Schapenstraat. Agenten gingen erheen en zagen dat er in het portiek bij een woning brand was ontstaan. Er stonden een scooter en een auto in de brand en het vuur ging langs de gevel van de omliggende woningen omhoog. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen en de woningen werden ontruimd. Eén van de bewoners werd nog nagekeken door een ambulance, maar niemand raakte gewond. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

Iets gezien?
De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van de brand of die meer informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.