Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 januari 2016, 15:57

Jongen (16) op de Sterrelaan beroofd van zijn telefoon

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:15 uur

HILVERSUM – Op zaterdag 30 januari werd een jongen bedreigd en beroofd van zijn telefoon. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 23.35 uur kwam een melding van een beroving aan de Sterrelaan. Het slachtoffer, een 16-jarige jongen uit Hilversum, verklaarde dat hij over de Sterrelaan fietste toen hij door drie jongens werd tegengehouden. Eén van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich, waar hij het slachtoffer mee bedreigde. De jongen gaf zijn telefoon af, waarna de verdachten te voet vluchtten richting een tunneltje bij de Schuttersweg. Agenten zochten nog in de omgeving naar het drietal, maar hebben de verdachten niet meer aangetroffen.

Signalementen
De eerste verdachte heeft een donkere huidskleur en is tussen de 1,75 en 1,80 meter lang. Hij droeg donkere kleding.

De tweede verdachte heeft een blanke huidskleur en is rond de 1,75 meter lang. Hij droeg donkere kleding en een donkere muts met een rode streep rondom de muts.

De derde verdachte is degene met het vuurwapen. Hij heeft een blanke huidskleur en is rond de 1,85 meter lang. Hij droeg een donkere jas met een capuchon, die hij over zijn hoofd had.

Getuigen gezocht
Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u meer informatie over de verdachten, neemt u dan contact op met de politie in Hilversum via 0900-8844. Anoniem melden kan uiteraard ook via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.