Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 26 januari 2016, 16:18

Minderjarige verdachten opgepakt voor vernieling bij juwelier

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HUIZEN – Vier minderjarige verdachten aangehouden voor de vernieling bij juwelier Caré aan de Oostermeent Oost.

Zaterdagavond 2 januari werd de voordeur van juwelier Caré vernield door vuurwerk. Een paar dagen later, op maandag 4 januari, werd de deur van de juwelier voor de tweede keer door vuurwerk vernield.

Onderzoek
Na de vernielingen heeft de politie een onderzoek ingesteld. Er werden onder andere getuigen gehoord, camerabeelden bekeken en er werd een getuigenoproep geplaats in Bureau NH. Uit onderzoek kwamen er vier verdachten in beeld. Het gaat om een jongen van 15 uit Blaricum en drie Huizers van 15 en 16 (2x).

Aanhouding
In de vroege ochtend van dinsdag 26 januari zijn de vier minderjarige jongens buiten heterdaad aangehouden in hun wonig voor openlijke geweldpleging. Ze zijn allen ingesloten voor verder onderzoek en verhoor. Het onderzoek naar de beide vernielingen is nog niet afgerond en gaat verder.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.