Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 21 januari 2016, 16:52

Oplettende getuige betrapt brandstofdief

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:15 uur

BLARICUM – De politie heeft in de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 januari een 25-jarige inwoner van Huizen aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof uit een auto op de Stobbe.

Om 00.20 uur zag een oplettende getuige een man die bezig was met brandstof uit een auto halen. Vervolgens reed de man zonder verlichting weg in de richting van de Bijvanck. Doordat het signalement van de verdachte en het kenteken van zijn auto bekend was bij de politie, zagen zij niet veel later de verdachte uit de richting van de Delta komen rijden. De agenten volgden de man en gaven hem ter hoogte van de Bovenmaatweg een stopteken. De agenten spraken de verdachte aan en bij het openen van zijn portier namen ze een brandstofgeur waar. Tevens troffen ze in de auto slangen aan, waar vermoedelijk de brandstof mee is overgeheveld. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.