Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 januari 2016, 15:54

Enquête, de veiligheid in het horecagebied

Laatst bijgewerkt: zondag 11:15 uur

HILVERSUM – De politie krijgt soms signalen binnen dat het niet altijd even veilig is in het horecagebied van Hilversum. Daarom wordt er in opdracht van de politie een (afstudeer) onderzoek uitgevoerd door een Integrale Veiligheidskunde studente over het veilig uitgaan in Hilversum.

Er wordt onderzocht hoe de bezoekers van het horecagebied denken over hun veiligheid als ze in het horecagebied zijn. Hiervoor is er een digitale enquête opgesteld en willen we u vragen of u deze wilt invullen. U kunt de enquête HIER vinden.

Uiteraard worden uw antwoorden vertrouwelijk behandeld. Op deze enquête kan tot 25 januari 2016 gereageerd worden. Onder de deelnemers die een email adres achter willen laten wordt een leuk veiligheid gerelateerde verrassing verloot. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.