Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 januari 2016, 15:53

Hennepkwekerij aangetroffen op de Bakkerstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:15 uur

HILVERSUM – Zondagavond 3 januari werd een 27-jarige man uit Utrecht aangehouden na het aantreffen van een hennepkwekerij.

Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding over een mogelijke hennepkwekerij op de Bakkerstraat. Agenten namen poolshoogte en merkten dat er iemand in het betreffende pand aanwezig was. Eenmaal in de woning troffen de agenten twee ruimtes aan met in totaal 368 planten. De verdachte, die in de woning aanwezig was, probeerde het gebouw aan de achterzijde te verlaten. Omdat buiten meerdere agenten stonden kon hij direct buiten aangehouden worden. De verdachte zit vast en de recherche doet onderzoek.

Blijf alert!

Hennepkwekerijen in woonwijken kunnen erg gevaarlijk zijn omdat er kortsluiting kan ontstaan, met brand als gevolg. Hierdoor kunnen ook buren gevaar lopen. Heeft u het vermoeden dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.