Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 januari 2016, 15:53

Jaarwisseling in Gooi en Vechtstreek rustig verlopen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:15 uur

GOOI EN VECHTSTREEK – De jaarwisseling is in de regio Gooi en Vechtstreek rustig verlopen. Gedurende oudjaarsavond en nieuwjaarsnacht is de Brandweer wel regelmatig ingezet voor kleine buitenbranden verspreid over de hele regio. Vier maal rukte de brandweer uit voor een autobrand en drie maal was en sprake van een middelbrand. In totaal is de Brandweer 80 maal uitgerukt. Toch spreekt de brandweer van een relatief rustige jaarwisseling.

Commandant John van der Zwan sprak al vroeg in de ochtend zijn waardering uit over de inzet van de brandweermensen: “Deze mannen en vrouwen stonden maar mooi weer klaar voor ons tijdens de jaarwisseling. Ik ben dan ook heel blij dat alles rustig is verlopen en ik wens iedereen in de regio een mooi en (brand)veilig 2016 toe!”

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.