Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 december 2015, 16:39

Twee jongens van 15 en 17 jaar opgepakt voor vernieling

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:15 uur

HILVERSUM – In de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 december konden twee verdachten aangehouden worden die mogelijk betrokken waren bij het plegen van vernielingen in twee opeenvolgende avonden/nachten.

Maandagavond kwamen er meldingen dat er vernielingen waren gepleegd. Zo was op de Leeuwenstraat en de Spechtstraat een autoruit ingegooid. Omdat in de avond/nacht ervoor, van zondag 27 op maandag 28 december, in dezelfde omgeving vernielingen waren gepleegd, werden meerdere agenten in de omgeving ingezet. Rond 00.15 uur zag een surveillerende agent hoe een toegangsdeur van een portiekflat werd vernield op het Ooievaarsplein en hoe vijf jongens wegrenden. Ook bleek op het Ooievaarsplein een ruit vernield. Twee jongens van 15 en 17 jaar uit Hilversum konden gelijk worden aangehouden. Zij zitten momenteel vast voor nader onderzoek. Onder andere wordt gekeken naar hun mogelijke betrokkenheid bij de vernielingen gepleegd in de opeenvolgende avonden/nachten.

Iets gezien of slachtoffer van vernieling?
Om een goed beeld te krijgen van waar er vernielingen zijn gepleegd, vraagt de politie getuigen die iets gezien hebben zich te melden. Mochten inwoners slachtoffer geworden zijn van vernieling dan is het verzoek hier aangifte van te doen. Dit kan gedaan worden door te bellen met 0900-8844 (voor melding en afspraak doen van aangifte) of via internet www.politie.nl. Wilt u liever anoniem een tip doorgeven dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem tel 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.