Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 december 2015, 16:00

Spoor van vernielingen door Hilversum

Laatste update: 22 aug 2021 11:14 uur

HILVERSUM – In de nacht van zondag 27 op maandag 28 december vonden er meerdere vernielingen plaats. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.20 uur kwam een melding dat een ruit van een winkel was ingegooid aan de Professor de Jongstraat. Kort daarna kwamen er meerdere meldingen van vernielingen aan auto’s door het ingooien van ruiten en kliko’s die op de weg gegooid werden.

In totaal bleken drie auto’s vernield en bleek uit één van de auto’s ook goederen gestolen te zijn. Door getuigen werd gezien dat een groep van vier tot tien jongens van buitenlandse afkomst, in het donker gekleed met jassen met een bontkraag aan, de vernielingen zouden hebben veroorzaakt. Tot zover bekend zijn de verdachten gezien op de Professor de Jongstraat, Pasteurlaan, Jac P. Thijsseplein, Kievitsstraat, Leeuwerikstraat, Mincklerstraat, Spreeuwenstraat, Van de Sande Bakhuyzenstraat, Van ’t Hofplein, Besselstraat, Simon Hoogewerffstraat en Ooievaarsplein.

Iets gezien?
Ondanks een zoekactie werden de verdachten niet aangetroffen. De politie roept getuigen en/of mensen die meer informatie hebben op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Slachtoffers van vernielingen worden opgeroepen om aangifte te doen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons