Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 27 december 2015, 16:57

Inbrekers van dak woning Bussum gehaald

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:14 uur

BUSSUM – Twee mannen uit Bussum (beiden 18 jaar) zijn in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 december aangehouden op verdenking van voorbereidingshandelingen voor een woninginbraak.

Omstreeks 01.20 uur kreeg de politie een melding dat op de Mecklenburglaan twee mannen op het dak van een woning waren geklommen. Agenten troffen een ladder aan tegen de woning en klommen omhoog. De verdachten bleken nog hoger te zitten kwamen na enige tijd aanroepen naar beneden. Ze werden aangehouden en zijn overgebracht naar het bureau voor verhoor. Bij de woning is geen braakschade aangetroffen.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.