Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 december 2015, 16:18

Vrouw beroofd op de Huizermaatweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:14 uur

HUIZEN – Op donderdag 17 december werd een vrouw beroofd op straat. De politie hield één verdachte aan.

Rond 22.30 uur kwam een melding van een beroving op de Huizermaatweg. Agenten gingen erheen en troffen een vrouw aan, die kort daarvoor beroofd was van haar tas door drie lichtgetinte jongens. Eén van de verdachten was weggelopen richting het Naardingerland en de andere twee waren richting het Gooierserf gefietst. Een getuige had gezien dat één van de verdachten een grijze jas droeg met een opvallende witte bontkraag. Agenten zochten de omgeving af en zagen bij de Kostmand een groep jongens staan. Eén van hen voldeed aan het opgegeven signalement. De agenten hielden hem aan en namen hem mee naar het politiebureau voor verhoor.

Iets gezien?
De politie vraagt getuigen van de beroving of mensen die meer weten over de verdachten contact op te nemen met de politie in Huizen via 0900-8844. Meldt u zich liever anoniem, dan kunt u zich melden via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.