Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 december 2015, 15:34

Inbraak in garagebox drogisterij, getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:14 uur

BUSSUM – Maandagochtend 7 december kreeg de politie een melding van inbraak in een garagebox bij een drogisterij aan de Veldweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 3.45 uur werd een vrouw wakker van het geluid van rijdende bevoorradingskarren over de stenen. Toen ze haar voordeur open deed zag ze twee personen goederen vanuit de garagebox in een witte bestelbus laden. De derde verdachte zat waarschijnlijk achter het stuur. Ze riep naar de jongens dat ze op moesten houden en ze de politie ging bellen. Daarna zijn ze weggereden in de richting van de Brinklaan.

Zoekactie
De politie is onmiddellijk een zoekactie gestart in de omgeving van Bussum. Er zijn verschillende bestelbussen gecontroleerd, maar de verdachten zijn niet gevonden. Van de drie verdachten is bekend dat ze rond de 20 jaar oud zijn en in een witte bestelbus reden met een schuifdeur aan de zijkant.

Heeft u iets gezien?
Heeft u in de ochtend van maandag 7 december iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving de veldweg? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Wanneer u liever anoniem melding wilt maken, kan dat ook. Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.