Redactie 112 0 reactie(s) do 03 december 2015, 16:19

Laptop met track and trace systeem leidt naar inbrekers

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

BUSSUM – De politie heeft woensdag 2 december twee mannen van 29 en 47 jaar uit Bussum aangehouden. De auto stond die woensdag geparkeerd op de Abraham Kuyperlaan en bij de inbraak werd een laptop weggenomen. De laptop was voorzien van een track and trace systeem dat leidde naar de twee verdachten. Het tweetal is aangehouden op de Nieuwstraat en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De laptop is inbeslaggenomen.

De politie signaleert dat er regelmatig auto-inbraken plaatsvinden in Naarden en Bussum en adviseert geen waardevolle spullen achter te laten in een geparkeerde auto. Bent u getuige van een auto-inbraak of ziet u personen zich verdacht ophouden, belt u dan met 1-1-2. U verhoogt hiermee de kans dat een inbraak wordt voorkomen en/of daders worden aangehouden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.