Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 december 2015, 17:02

Automobilist rijdt door na aanrijden voetganger

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

SOEST – Maandagavond 30 november raakte een voetganger gewond toen hij aangereden werd door een auto. De bestuurder reed door.

Rond 20.00 uur stak een 59-jarige man uit Soest de Dalweg over in de richting van de Haverweerd. Plotseling werd hij geschept door een auto en kwam ten val. De automobilist reed door. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hier bleek dat hij onder andere letsel aan zijn benen had overgehouden aan de aanrijding.

Uw tip!
Het zou gaan om een kleine personenauto, metallic grijs van kleur, met een rechte achterkant. De auto zou een hoge instap hebben. De bestuurder zou een man zijn van rond de 70 jaar met grijs haar tot over de oren. Hij droeg een bril.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over de aanrijding of weten wie de bestuurder is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in soest via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.