Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 november 2015, 16:10

Auto vernield door vuurwerk

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

HILVERSUM – Maandagochtend 23 november werd op de Johannes Geradtsweg een auto vernield door vuurwerk. Vier jongeren werden aangehouden.

Rond 10.40 uur kwam een melding dat een auto in brand zou staan. Ter plaatse bleek er geen brand te zijn, maar kwam er wel rook onder de auto vandaan. Er was vuurwerk onder de auto gegooid waardoor deze door de druk omhoog gekomen was. De auto startte niet meer.

Een getuige gaf aan dat er jongeren van een nabij gelegen school over straat hadden gelopen. Agenten gingen vervolgens de school in en hielden daar vier jongens aan in de leeftijd van 13,14 en 15 jaar. De vier werden meegenomen naar het politiebureau en na verhoor weer vrijgelaten. Eén van de verdachten had thuis vuurwerk liggen (Cobra’s en nitraatbommen). Dit werd in beslag genomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.