Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 november 2015, 16:21

Straatrover herkend op camerabeelden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:14 uur

HUIZEN – Zondagochtend 15 november werd een 31-jarige man uit Huizen door de recherche aangehouden voor drie pogingen tot en een geslaagde straatroof van 2 november jl in Huizen.

Die maandagavond 2 november werden vier vrouwen door een man bedreigd met een steekwapen. Dit gebeurde om 18.35 uur op de Gemeenlandslaan, om 21.45 uur op de Rendier, om 22.00 uur op de Fauna en om 22:15 uur op de Bovenmaatweg. Bij de Gemeenlandslaan lukte het de man de bankpas van het slachtoffer mee te nemen. Kort hierna werd er met de pas gepind.

Onderzoek
De recherche startte direct een onderzoek. Zo werd er sporenonderzoek gedaan, werden getuigen gehoord en camerabeelden uitgekeken. Ook surveilleerden agenten de afgelopen weken extra in de wijken Stad en Lande en Huizermaat Zuid in Huizen.

Van het pinnen met de gestolen pas waren camerabeelden waarop een man te zien was. De man werd herkend en kon zondagochtend in zijn woning worden aangehouden. Hij heeft bekend de pogingen en de geslaagde straatroof gepleegd te hebben. De verdachte zit nog vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.