Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 november 2015, 16:16

Inbreker (18) opgepakt na onderzoek sporen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

HUIZEN – Bij een inbraak in een woning aan de Teylingen in nacht van 20 op 21 oktober, werd na onderzoek sporen aangetroffen die herleidbaar waren naar een 18-jarige inwoner van Huizen. De politie heeft naar aanleiding van het onderzoek de identiteit van de man kunnen vaststellen. Hij werd op maandag 16 november buiten heterdaad aangehouden en wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.