Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 november 2015, 14:16

Drie slachtoffers van straatroof in Huizen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

HUIZEN – Maandagavond 2 november probeerde een man bij twee mensen geld afhandig te maken en bij één persoon lukte het de bankpas te stelen. De recherche zoekt getuigen.

Rond 18.35 uur pakte een 18-jarige vrouw uit Huizen op de Gemeenlandslaan haar fiets en fietste weg. Een onbekende man kwam naast haar fietsen en bedreigde haar met een steekwapen. Hij beroofde haar van haar bankpas en fietste vervolgens weg.

Rond 21.45 uur fietste een 72-jarige vrouw uit Huizen op de Rendier toen een onbekende man naast haar kwam fietsen. Hij bedreigde haar met een steekwapen en wilde geld. De Huizense gaf aan dat hij haar geld niet kreeg en wist een auto te laten stoppen voor hulp. De onbekende man fietste vervolgens weg.

Een kwartier later, rond 22.00 uur, werd een 54-jarige vrouw uit Huizen op de fiets bedreigd door een man met een steekwapen. Toen zij aangaf geen geld te hebben, fietste de man weg.

Uw tip!
Waarschijnlijk gaat het om dezelfde man. Hij heeft een blanke huidskleur, is tussen de 20 en 25 jaar oud met een mager tot normaal postuur en tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij heeft kort, vermoedelijk blond haar en een stoppelbaardje. Hij heeft een smal gezicht met wallen onder de ogen. Hij droeg donkere kleding, vermoedelijk een legergroene winterjas tot op de heupen. Hij sprak Nederlands zonder accent. Op zijn fiets zat geen verlichting.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze drie (pogingen) straatroof en/of meer informatie hebben over de man, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Huizen via 0900-8844. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.