Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 november 2015, 15:16

Fietser zwaargewond bij aanrijding, scooterrijder er vandoor

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:14 uur

HILVERSUM – In de nacht van zaterdag op zondag is rond 00.30 uur een 63-jarige man uit Hilversum zwaargewond geraak toen hij ten van kwam bij een aanrijding met een scooter.

Het ernstige ongeval gebeurde op de kruising Vaartweg met de Brinkweg. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer aan liggend op de grond. De man hand een ernstige hoofdwond en was op dat moment niet aanspreekbaar.

Duidelijk was dat een aanrijding had plaatsgevonden met een scooter waarop twee personen zaten. Deze scooter is na de aanrijding niet gestopt om hulp te verlenen. De scooter reed door in de richting van de Zon en Maanstraat. Direct is er een zoekslag in de directe omgeving gemaakt, helaas heeft dit nog geen resultaat opgeleverd. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. Gevreesd wordt voor hersenletsel.

Uw tip!

De politie is op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren op de kruising Vaartweg/Brinkweg. Het was op dat moment rond 00.30 uur erg druk met verkeer en er was veel uitgaanspubliek aanwezig. Bij de aanrijding heeft de scooter een onderdeel verloren. Dit motoronderdeel wordt momenteel onderzocht. Het verlaten van een plaats ongeval is een misdrijf, zeker gezien de ernstige verwondingen van het slachtoffer.

De politie vraagt iedereen die iets gezien heeft of meer weet over de scooterrijders zicht te melden via 0900-8844, politie Hilversum.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.