Redactie 112 0 reactie(s) do 29 oktober 2015, 15:31

Geld gestolen uit kassa van café aan de Spoorstraat

Laatste update: 22 aug 2021 11:14 uur

HILVERSUM – Een nog onbekende man zag woensdag 28 oktober kans om geld te stelen uit een horecabedrijf gevestigd aan de Spoorstraat.

Tegen 17.00 uur was een man het café binnengekomen. Die zag in een onbewaakt ogenblik kans om een greep uit de kassa te doen. Net voordat de man het café wilde uitlopen, werd hij betrapt door een personeelslid. Het personeelslid werd door de dief verbaal bedreigd niets te ondernemen, anders zou hij hem wat aandoen.

Signalement dief
De dief liep daarop weg in de richting van de Kampstraat. Burgernetdeelnemers werd gevraagd uit te kijken naar de man. Agenten stelden een onderzoek in, maar troffen de man niet meer aan en tot nu toe ontbreekt ieder spoor. Het gaat om een donker getinte man, leeftijd tussen de 30 en 40 jaar, met een lengte van 1.75 m., met kort zwart haar en een pokdalig ongeschoren gezicht. Hij droeg een zwart leren jas tot op de heupen. Hij had een zwart petje op met een klein randje aan de voorkant van die pet. Verder viel zijn bruine tanden op.

Informatie melden
De politie wil graag in kontakt komen met eventuele getuige(n). Men kan kontakt opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons