Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 oktober 2015, 14:33

Hilversummers opgepakt voor diefstal verhuislift

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

NAARDEN – In de nacht van dinsdag 27 oktober op woensdag 28 oktober hielden agenten twee mannen aan die een gestolen verhuislift bij zich hadden.

Rond 00.20 uur hoorden surveillerende agenten ineens een harde knal gevolgd door een slepend geluid op de Amersfoortsestraatweg. Het leek erop alsof een zwaar voorwerp over de weg werd gesleept. Ze gingen kijken en zagen een voertuig rijden met daarachter een verhuislift. De verhuislift lag op zijn kant en werd voortgesleept door het voertuig.

Ze besloten erachteraan te gaan en bij de bushalte op de Godelindeweg stopte de bestuurder. Twee mannen stapten uit het voertuig en renden de bosjes in. Dat had geen resultaat want de agenten konden de twee, 20 en 25 jaar uit Hilversum, aanhouden. De verhuislift bleek eerder die avond gestolen te zijn vanaf de Erfgooiersstraat in Hilversum. De twee zitten vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.