Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 25 oktober 2015, 14:59

Autodief klemgereden na achtervolging

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:14 uur

HILVERSUM – Zaterdagmiddag 24 oktober hielden agenten een man aan die in een gestolen auto reed. De auto was gestolen bij een bedrijfsinbraak de nacht ervoor.

Zaterdagochtend 24 oktober meldde een garagebedrijf aan de Neuweg dat er die nacht ervoor ingebroken was. Daarbij was onder andere een auto gestolen. Via Burgernet werd een omschrijving van de auto met kenteken doorgegeven. Ook zochten agenten in de omgeving. Zaterdagmiddag zagen agenten de auto rijden op de Erfgooierstraat. Op de Stephensonlaan ging de auto er via de groenstrook vandoor. Na een korte achtervolging kon de auto op de Stroeslaan worden klem gereden. De twee inzittenden werden aangehouden. De passagier werd na verhoor heengezonden, zij is geen verdachte. De bestuurder, een 45-jarige man uit Hilversum, bekende de inbraak en diefstal van de auto. Hij zit vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.