Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 oktober 2015, 17:25

Bezorgde burger belt politie na zien vuurwapen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

HILVERSUM – Woensdagmiddag 21 oktober omstreeks 16.00 uur kreeg de politie een melding van een bezorgde burger. Hij vertelde dat er zojuist iemand met een vuurwapen werd bedreigd.

De politie is direct met diverse eenheden die kant op gespoed. Naar aanleiding van een signalement hebben agenten de betreffende personen staande kunnen houden. Direct bleek dat het ging om minderjarigen welke een imitatie vuurwapen bij zich hadden. Het speelgoed wapen is in beslag genomen en word vernietigd.

Het bleek dat de minderjarige voor de ‘grap’ het wapen had gepakt en op een vriendinnetje van hem richtte. Wat hij niet besefte is wat dit teweeg brengt bij omstanders die niet weten dat het een speelgoed wapen betreft.

Op de foto is het betreffende speelgoed wapen te zien. In dergelijke situatie is dit wapen voor de meeste mensen niet van echt te onderscheiden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.