Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 oktober 2015, 15:51

Zes inbrekers opgepakt na zoekactie met politiehelikopter

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

BUSSUM – In de nacht van zondag 11 op maandag 12 oktober zijn zes verdachten aangehouden na een poging tot inbraak in een winkel op de Nassaulaan in Bussum. Eén verdachte raakte daarbij gewond.

Die nacht rond 03.45 uur spoedden meerdere politieagenten zich naar de Nassaulaan waar een alarm van een winkel afging toen inbrekers een ruit insloegen. Zij troffen de verdachten niet meer aan in de omgeving. Bij de daarop volgende zoekactie werden meerdere politieagenten en een politiehelikopter ingezet. Drie daders werden gespot in Huizen in de omgeving van de Huizermaatweg. Bij hun aanhouding loste een agent een schot en werd één van de verdachten in het been geraakt. Later die nacht werden nog drie mannen aangehouden die mogelijk betrokkenheid hebben bij de inbraak. Alle verdachten zitten nog vast. De gewonde verdachte werd voor behandeling naar een ziekenhuis overgebracht. Bij de inbraak werd niets buitgemaakt. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.