Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 oktober 2015, 15:48

Fietsendief op het Oosterspoorplein opgepakt na melding getuige

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:14 uur

HILVERSUM – Een 28-jarige man uit Kortenhoef is donderdag 6 otober aangehouden op verdenking van diefstal van een of meerdere fietsen.

Een getuige waarschuwde de politie omstreeks 13.15 uur dat de man op het Oosterspoorplein aan het slepen was met fietsen. Ook wist de getuige te melden dat de man toegang had tot een garagebox op de Simon Stevinweg.

Fietsen aangetroffen
Agenten hielden de man aan. Vervolgens namen ze een kijkje in de box. Daar troffen ze acht fietsen aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn en diverse andere goederen. Alles werd in beslag genomen voor onderzoek.

Tweede aanhouding
Twee scooters die er ook stonden, leidden naar de eigenaresse van de garagebox, een 23-jarige Hilversumse. Zij werd eveneens aangehouden, maar na verhoor heengezonden. De man is in verzekering gesteld. De politie doet nader onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.