Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 oktober 2015, 15:44

Mannen op gestolen scooter botsen tegen politieauto

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:14 uur

BUSSUM – In de nacht van zondag 4 op maandag 5 oktober hield de politie twee verdachten aan die inbrekerswerktuigen bij zich hadden.

Rond 2.05 uur zagen agenten tijdens hun surveillance twee personen op een scooter zonder kentekenplaat rijden. De agenten gaven een stopteken, maar de scooter bleef doorrijden. Op de Slochterenlaan wisten de agenten naast de scooter te komen, waarna de bestuurder tegen de politieauto aanreed. Hierna sprongen de opzittenden van de scooter af en renden weg. De agenten zetten de achtervolging in en konden één verdachte, een 20-jarige man uit Almere, aanhouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De tweede persoon vluchtte weg via het spoor in de richting van het station. De scooter werd in beslag genomen en bleek van diefstal afkomstig. In de buddyseat werden inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Tijdens het zoeken naar de tweede verdachte kwamen agenten bij het Stationsplein een auto tegen met 5 personen erin. Alle inzittenden werden gecontroleerd. Eén van hen, een 19-jarige man uit Almere, had inbrekerswerktuigen bij zich en werd aangehouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau. De politie doet onderzoek en kijkt of er een relatie is tussen de aangehouden verdachten en de gestolen scooter.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.