Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 oktober 2015, 15:17

Auto slaat af op spoorwegovergang, vrouw (75) net op tijd er uit

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:14 uur

BUSSUM – Op woensdag 30 september vond een aanrijding plaats tussen een trein en een auto. De bestuurder van de auto kon op tijd uit haar auto komen. Niemand raakte gewond.

Rond 11.45 uur reed een 75-jarige vrouw uit Hilversum met haar auto over de Generaal de la Reijlaan, toen zij bij het station Naarden-Bussum de spoorwegovergang wilde oversteken. Op het moment dat zij over de overgang reed, sloeg haar auto af. De vrouw probeerde hem nog aan de praat te krijgen, maar zag een trein aankomen, dus besloot uit te stappen. Omstanders probeerden de auto nog van het spoor te duwen en de trein verminderde vaart, maar een aanrijding kon niet worden voorkomen. Niemand raakte gewond. Het treinverkeer werd stilgelegd en de auto werd weggesleept. Rond 12.45 uur werd de dienstregeling van de treinen hervat.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.