Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 september 2015, 17:23

Wijkagent Jaco Huisman neemt afscheid

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

HILVERSUM – Jaco Huisman, wijkagent van de Bloemenbuurt, ruilt zijn functie met ingang van 1 oktober 2015 in voor een nieuwe uitdaging. Hij gaat bij de gemeente Hilversum werken.

Per 1 oktober 2015 zal wijkagent Jaco Huisman een nieuwe uitdaging aan gaan bij de gemeente Hilversum als gebiedscoördinator. Wijkagenten Bert van den Tweel en Rene ten Teije nemen zijn wijk tijdelijk waar, in afwachting van de nieuwe wijkagent. Kijk op politie.nl onder mijn buurt voor meer informatie over uw buurt of de wijkagenten.

Maandelijks spreekuur
Vanaf september 2014 had Jaco iedere eerste vrijdag van de maand, tussen 20.00 en 21.00 uur, spreekuur voor de bewoners van de Bloemenbuurt in bakkerij Bertram&Brood. Dit spreekuur zal in afwachting van de nieuwe wijkagent komen te vervallen. Wanneer er wordt besloten om het spreekuur weer in te stellen, dan wordt de buurt op de hoogte gesteld.

Persoonlijk woord van Jaco
‘Ik heb altijd met veel plezier gewerkt als wijkagent in de Bloemenbuurt, maar ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wil alle buurtbewoners bedanken voor de afgelopen 4,5 jaar.’

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.