Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 september 2015, 14:46

Man uit Huizen slachtoffer van gewelddadige straatroof

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

BLARICUM – De politie zoekt getuigen van een gewelddadige straatroof die plaatsvond op maandag 28 september op Het Grachtje. De politie is op zoek naar de drie mannen.

Om 23.15 uur kwam het 19-jarige slachtoffer vanuit Huizen uit de richting van het 4e Kwadrant. Hij fietste op Het Grachtje ter hoogte van de apotheek toen hij uit het niets door een onbekende man van zijn fiets werd getrapt. Het slachtoffer liep hierbij diverse verwondingen op aan zijn lichaam en gezicht. Onder dreiging van een steekvoorwerp, moest het slachtoffer naar een bank om voor de verdachten geld te pinnen.

Signalement
Volgens de verklaring van het slachtoffer, hadden de drie mannen een soortgelijk uiterlijk. Hij kon van één verdachte een specifiek signalement opgeven: lichtgetinte man, droeg een spijkerbroek en een zwart vest. Opvallend was dat de man een bandana pet droeg.

Getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die in verband met deze straatroof informatie hebben dat voor het onderzoek van belang kan zijn. Bent u getuige geweest of heeft u informatie en wilt u dit melden? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.