Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 25 september 2015, 15:19

Zwartrijder valt conducteur aan op station Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 11:14 uur

AMERSFOORT – Donderdag 24 september werd een conducteur aangevallen op het perron van spoor 1 van station Amersfoort. De politie zoekt getuigen.

Tijdens de controle op vervoersbewijzen in de trein van Hilversum naar Amersfoort, liep een reiziger weg van de conducteur en verstopte zich op het toilet. Bij aankomst in Amersfoort, rond 09.20 uur, sprak de conducteur de man op het perron van spoor 1 aan. De man viel vervolgens de conducteur aan en andere reizigers schoten te hulp en pakten hem vast. De politie werd gealarmeerd en nam de man, een 18-jarige Amsterdammer, over en hield hem aan voor mishandeling.

De politie is op zoek naar getuigen – met name de behulpzame getuigen – en vraagt hen om contact op te nemen via 0900-8844 om een getuigenverklaring van hen op te kunnen nemen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.